Hey sten, hvor kommer du fra?

posted in: Danmark | 0

 

Du kender det sikkert. Du går på stranden og nyder den friske luft og bølgernes slag med stranden. Pludselig opdager du, at du intet har set omkring dig de sidste 2 km. Du har gået med øjnene fæstnet på sandet. Tang, muslinger, sten – du er fascineret at alle de skatte naturen har skyllet op på stranden.

Du finder helt sikkert en lille, afrundet, glatslebet sten eller en kantet med flot struktur og hul i. En sten, som taler til dig. Sog siger: “Tag mig med hjem”. Og du gør det. Du samler den op, mærker på den. Beundrer den. Lægger den i lommen. Ned til de to andre, du allerede har. Det er bare så svært at lade være – at lade den ligge.

Så er du hjemme. Du pakker skattene ud. Lægger dem i en vindueskarm, langs kanten af blomsterbedet eller måske på den lille halvmur mod øst. Til senere beundring.

Hvis du ved, hvad et er jeg taler om, så velkommen i klubben af sten-krammere.

Velkommen til Projekt Rejsesten. Et projekt, som blander kunst, kunsthåndværk, historie og natur.

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Leave a Reply