Gamle og nye venner

posted in: Danmark | 0

Her fandt jeg stenen

Det allerbedste sted for nordjyske sten-findere er stranden ved Gl. Skagen, eller Højen, som det jo retteligt hedder. Helt ude ved den yderste kant af klitrækkerne ligger Solnedgangspladsen. Der, hvor de klapper solen ned – et underligt, men stemningsfuldt ritual, som varer blot nogle sekunder, mens solen dykker ned under horisonten. Se lidt mere om Skagen

 

Et lag historie

Jeg mødtes med en gruppe gamle venner til en kreativ aften, hvor vi alle pakkede sten ind. Min sten blev pakket ind i et stykke hæklet kunsthåndværk, som min veninde havde med fra Loppeladen i den lille fiskerby Strandby.

 

Hvor rejser stenen hen?

Stenen tog jeg med til landskursus sammen med kollegaer fra hele landet. Vi mødes hvert år på Nyborg Strand hotel og konferencecenter og bliver vældig meget klogere på vores fag. Her gik jeg tur med nye kollegaer, som er blevet nye venner – og stenen fik en plads på badebroen ved stranden.

Leave a Reply