Kalot og kirkemur

posted in: Danmark, USA | 0

 

 

Her fandt jeg stenen

Flade Kirke er omgivet af den smukkeste gamle kirkemur man kan forestille sig. Fine afrundede marksten, som nu er overgroet med mos og lav. I muren på sydsiden af kirken fandt jeg den. Den sten, som taler til mig i det øjeblik, mit blik falder på den.

 

Et lag historie

I New York ligger en anden kirke, Sct. Francis. Den ligger i en sidegade til Broadway på Manhattan og har en genbrugsbutik i kælderen. Her fandt jeg en hæklet hue, en kalot, en hovedbeklædningsgenstand. 1 $. Den kom med hjem i kufferten.

Og nu sidder den så i kirkemuren ved en helt anderledes kirke. En kirke af en anden årgang, i en anden stil, med helt andre omgivelser og i et helt andet land. En rejse fra Manhattan til Flade.

GemGem

GemGem

Leave a Reply