Sten i Wales og Wirral, del 1

posted in: Wales | 0

Så er jeg klar til afrejse mod Wales. Jeg har pakket min kuffert og min m0851 messenger bag. Denne gang har jeg “kun” taget to sten med. Den ene fundet på stranden på Jegindø og pakket i kniplinger fra Chelsea Fleah i New York, den anden er en gave fra Hanne.

Den første sten var med mig rundt flere steder (Conwyn Castle, Conwy Churchyard) inden den fandt sin plads på The Thinking Place, som vores B&B værter Wendy og John i Bryn Goleu Llandudno anbefalede os at se. Det lå ti minutters gang op af bjerget bag deres hus og her var den mest fantastiske udsigt over Wales. Indbegrebet af Wales: Bjerge, klipper, hav, sandstrand, bløde bakker, grønne marker, stendiger, blå himmel med hvide cumulus-skyer og en lille by i det fjerne 🙂

Læs om den anden sten her

Leave a Reply