Sten på Frost i Mols Bjerge

posted in: Danmark | 1

I den lille by Femmøller Strand i Mols Bjerge ligger Huset Frost. Den butik er et besøg værd. De har alt hvad hjertet kan begære af gastronomisk køkkengrej, ting til boligen og designvarer. Og ejerne af butikken er fabelagtige. Alene deres entusiasme og evner til at vælge gode ting til butikken gør det værd at besøge Huset Frost.

Sten lagde sig godt til rette foran butikken og følte sig som en designvare. Sten på frost.

Byen Femmøller Strand er spændende. Den ligger ret ubemærket hen i ryggen af andre mere berømte seværdigheder i Nationalpark Mols Bjerge. Men historien om Femmøller Ferieby, grundlagt i 1920´erne, er virkelig interessant. En drømmevision født i hjernen og hjertet på arkitekten Egil Fischer, der som den første i landet tegnede en byplan for en hel ferieby.

One Response

 1. Hej Hvem der har lagt en sten udenfor Huset Frost..:)

  Sikke flot den er, og der gik lang tid inden, vi tilfældigt fandt ud af, hvad dette drejede sig om..

  Tak for den flotte omtale du/i har givet os, det er vi meget taknemlige for.
  Stenen er på vej til Belgien og hende der har den sender den videre og jeg sender jeres mail til hende så vi kan følge den.
  Ha en dejlig jul og et godt nytår.
  Kærligste hilsner herfra Hanne og Brian Frost..

Leave a Reply