Sten arbejder i gruppe

posted in: Danmark | 1

Først på året var jeg inviteret til Åben Fredag, som er et kirkeligt fællesskab, hvor man spiser aftensmad sammen og mødes om en aktivitet. Denne aften var aktiviteten “sten”.

Jeg havde taget mit projekt “Rejsesten” med. Jeg var klar med indsamlede sten, hæklet og kniplet kunsthåndværk, nåle og bevæbnet med tålmodighed. Af alle kræfter prøvede jeg så at fortælle om mit projekt og mine grunde til at samle, dekorere og udsende sten. Det gik jo godt nok. De fangede ideen om at samle og dekorere stenene. Men at slæbe dem med ud i verden og lægge dem et eller andet sted, uden at vedlægge en lille hilsen????? Den ide tvivlede de nok mere på holdbarheden af.

De blev nu alle sat til at vælge en sten, som talte til dem og som passede i deres hånd. De fleste af stenene fra Nordstrand i Skagen. Og så gik det eller løs med at dekorere stenene med kunsthåndværk. For nogle en kamp med og mod nålen, for andre en sjov udfordring. Stor ros til gruppen, som alle fik klædt en rejsesten på.

Vi sang selvfølgelig fra højskolesangbogen: “Stenen slår smut på det danske vand”.

Ved aftenens slutning lovede flere, at de ville tage sten med ud i verden og sende sten på rejse.
Og jeg har allerede fået billeder og beskrivelser af de rejsesten, de tog med sig:

Sten og Carl Nielsen

Sten for foden af guden Shiva

Sten på badeferie på Mauritius

One Response

  1. […] var med til workshop i Abildgård Kirke. Her lød der kommentaren” Det ligner en cykelsadel. Ikke en Cykel jeg skal […]

Leave a Reply